Szerzői jog © 2024 Ereszaruhaz.hu, ereszcsatorna webáruház
Ereszaruhaz.hu, ereszcsatorna webáruház
Kezdőoldal  |  Bejelentkezés  |  Regisztráció  |  Kapcsolat     
  
Termék kategóriák
Egyéb információk
Hírek
Letöltések
Linkajánló
A Roofart rendszer elemei
KAPCSOLAT
Oldaltérkép
Rendszermester
Vevőszolgálat
XHTML 1.0 és CSS érvényesített

További webáruházaink:
zsindely.hu | zsindely.net | zsindely.eu | squashuto.hu | zsindelyaruhaz.hu | ereszaruhaz.hu

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Kezdőlap
Üdvözöljük kedves Vendégünk!
Bejelentkezéshez kattintson ide.
Ha még nincs jelszava itt regisztrálhatja magát.

zsindely.hu banner


Üdvözöljük acél ereszcsatorna webáruházunkban!


Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy gyorsan, egyszerűen tudja megrendelni otthonából acél vízelvezető rendszerét.

Eresz megrendelésében szívesen segítünk, ehhez hívja a +36-30-638-3421-es számon kollégáinkat!


Acél ereszcsatorna rendszerPVC ereszcsatorna rendszerBevezető kihagyásához és a böngészés megkezdéséhez kattintson ide!
Webáruházunkban a Roofart cég Scandic típusú acél ereszcsatorna rendszerét forgalmazzuk, amelynek kizárólagos magyarországi importőre cégünk. A csatorna rendszer elemeit törökbálinti raktárunkban tároljuk, onnan azonnali kiszállításra és személyes áruátvételre is lehetőség van. Prémium minőség, kiváló árak!


Roofart stand a ConstrumánÖrömünkre szolgál, hogy elégedett vásárlóink száma folyamatosan nő és egyre többen ismerik meg ereszcsatorna rendszerünket.


Raktárunkban jelenleg öt szín várja kedves vásárlóinkat, hogy házukat a Roofart cég színes vagy horganyzott acél ereszcsatornájával ékesítsék.

HASZNÁLJA KI ÖN IS EZT A LEHETŐSÉGET ÉS RENDELJE MEG ERESZCSATORNA RENDSZERÉT AMÍG A KÉSZLET TART!


A VNV csapata a ConstrumánA csatorna rendszer elemeinek böngészésére két lehetősége van: vagy a fenti képekre kattintva jut el a kérdéses elem részletes lapjára, vagy a bal oldali "Scandik acél ereszcsatorna" kategóriára kattintva lép be a rendszer alkotóelemeinek listájába. Az eresz árakat az egyes termékek adatlapján találja meg, a csatornarendszer összeállítását az elemek bevásárló kosárba történő helyezésével tudja elvégezni. Eresz kiegészítőinket is itt válogathatja össze. Az ereszcsatorna árak a termékek részletes leírása mellett találhatók.

A Roofart Scandic félköríves, festett acél csatorna rendszer elemeit fokozott minőségi elvárások figyelembe vételével készítik, csúcsminőségű SSAB svéd acél felhasználásával. Az acél, mint eresz gyártási alapanyag már hosszú évek óta bizonyította megbízhatóságát, időtállóságát és a legmagasabb minőséget eredménye
ző felhasználhatóságát a piac legelismertebb termékeiben, mint a Galeco Stal vagy a Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek. A Roofart Scandic rendszer minden elemet tartalmaz, ami háza teljes vízelvezető rendszerének kialakításához szükséges. Akár házilag is elvégezheti az ereszcsatornák kivitelezését, így jelentős munkadíjat takaríthat meg! Ha akciós, olcsó vagy elfekvő készletet szeretne vásárolni, tekintse meg akciós műanyag eresz kínálatunkat.
Miért fontos, hogy mindkét oldalon gyárilag festett svéd acélt használunk a csatornarendszer gyártásához? Sok vas, acél vagy alumínium eresz található a piacon, amelyek egy oldalon festett lemezből készülnek, költségkímélés céljából. Ezek a gyártók olyan kompromisszumokra kényszerülnek a gyártási folyamat során, ami esetleg az esztétikum, a végtermék külső megjelenésének rovására mehet. Nem alakítható ki ezekből az alapanyagokból bármilyen profil, hiszen kerülni kell a festetlen, tehát natúr színű alapanyag láthatóvá válását. Így csak befelé hajló profilú elemek használhatóak ezeknél a termékeknél. A RoofArt Scandic termékek gyártásánál nem kényszerültünk semmilyen kompromisszumra! A tervezési és gyártási folyamat egyetlen vezérelve az volt, hogy a végfelhasználó számára hosszú távú esztétikai örömöt nyújtó, kompromisszumok nélküli műszaki megoldásokat jelentő, értékteremtő és a legmodernebb idők kihívásainak is tökéletesen megfelelő terméket gyártsunk, úgy hogy az ereszcsatorna árak versenyképesek maradjanak.Eresz vonal:+36-30-638-3421


E- mail: mszatmary{KUKAC}vnv.hu


Minden család életében az egyik legnagyobb beruházás a saját otthon kialakítása. Egy társasház vagy lakóközösség életében sem kis kiadás a tető cseréje vagy felújítása. Nagyon fontos, hogy az ekkor vásárolt építőanyagok az azonnali kedvező ár mellett megbízható, hosszú távú megoldást is nyújtsanak. Ehhez nem csak az olyan prémium kategóriájú termékek vásárlására van szükség, mint az általunk forgalmazott  vízelvezető rendszer, de az is meghatározó, hogy milyen szaktudású, mennyire számonkérhető szakember gárda végzi a termékek beépítését. Ahhoz, hogy termékeink biztosan a megfelelő szakértelemmel kerüljenek rendeltetési helyükre, cégünk azzal járul hozzá, hogy folyamatosan szervezi kivitelezői partnerei számára a szakmai továbbképzéseket, tájékoztató rendezvényeket. Meghirdettük Rendszermester Programunkat, amelynek keretében olyan, cégünknél szakmai oktatáson átesett és referenciákkal rendelkező kivitelezőket tududnk végfelhasználó vásárlóink számára ajánlani, akik a fent említett szakmai szinvonalnak messzemenően megfelelnek.


A legutóbbi Roofart Repülőnap és szakmai bemutató képeit megnézheti a youtube videó csatornáján az alábbi linkre kattintva:
RoofArt szakmai nap a Youtube.com oldalon

Amennyiben Önnek tetőfedő anyagra is szüksége lenne, az akciós ereszcsatorna árak mellé automatikusan jelentős kedvezmény jár cégünk zsindely webáruházában történő vásárláskor! Kérjük tekintse meg kínálatunkat a
www.zsindelyaruhaz.hu oldalon! Hivatkozzon arra a tényre, hogy Ön itt vásárolta csatornáját és 5%-al olcsóbban vásárolhatja meg IKO bitumenes tetőzsindelyét! A versenyképes eresz árak és a kedvezményes zsindelyár összeadódó hatása akár több tízezer forintos megtakarítást is eredményezhet az Ön számára!!!


A nap tippje: Napi tipp rovatunkban folyamatosan frissülő információkat talál a termékeink használatával, felrakásával, vásárlásával kapcsolatban. Olyan aktualitások kerülnek ide, amelyek ismeretében könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő termék kiválasztása, felrakása, illetve az itt szerzett ismeretek birtokában jobban nyomon követheti projektjének szakszerűségét, a kivitelezés számonkérhetőségét.


---> 2017.02.16. Külső peremes rendszer, ami azt jelenti, hogy a falhoz közelebb eső részen ugyan van egy befelé hajlított anyagrész, de a hozzánk közelebb eső és szemmel látható méreten felül az acéllemez egy  részéből peremet alakítottak ki. Ezért nem kompatibilis minden rendszer bármely típusú csatornatartó kampóval, illetve az ereszcsatorna darabokat összekötő elemmel.

A favorit... 1.529.- Ft/fm-es BRUTTÓ áron áruljuk!! A svéd acél tartása, élettartama és ereje Önnek is hosszú távú biztonságot jelent tetője vízelvezetéséhez. A modern építészet megkívánja a korszerű anyagok alkalmazását, a mai házakra már nem lehet hagyományos, horganyzott csatornát szerelni, hiszen ez a rendszer nem csak a tető és a falak vízbiztonságát jelenti, hanem esztétikai funkcióval is bír, egységes, részletekbe menően kidolgozott keretet ad a ház összképéhez. Három gyönyörű színben, azonnali raktárkészletről kapható!


Ereszcsatorna tartó kampó oromdeszkához és állítható taggal szarufához is!Ereszcsatorna tartó kampó, homlokdeszkához vagy állítható tag segítségével szarufához is!
Ezzel a nagyon ötletes tartozékkal rögzíthetjük az ereszt akár az oromdeszkázathoz, két egyszerű csavar használatával, vagy az állítható tag segítségével a hagyományos módon a szarufa kikönnyített végéhez is. Az állítható tag lehetővé teszi a csatorna lejtésének későbbi pontos beállítását. Most 578.- Ft/db bruttó áron értékesítjük.


150-es horganyzott acél ereszcsatornaHorganyzott acél ereszcsatorna
Ha fontos a minőség, de az ár legalább annyira fontos: olcsó ereszcsatorna megoldás, svéd acél minőség! Horganyzott acél csatornánk versenyképes áron kínálja a horgany felülett és az acél kombinációjából adódó biztonságot, az alacsony ár mellett mégis kompromisszumok nélkül. 1052.- Ft/fm bruttó áron kínáljuk, raktárról átvehető.


Új termékkel bővült kínálatunk!: a PVC rendszerrel, mely nagymértékben hasonlít előző, már bevezetett és méltán népszerű acél „ testvérére”.Műanyag elemeink 125/ 100-as méretben érhetők el raktárkészletről 8019-es sötétbarna színben. A függő eresz (JB) 906.-Ft/ fm bruttó, A három fajta eresztartó kampó között van homlokdeszkára tehető műanyag (CP), homlokdeszkára tehető acél CPU), illetve a szarufákhoz rögzíthető hajlítható száras kampó (CM) és a szintén szarufákra rögzíthető, de állítható kampótartó (CPU+PPC), mellyel még kezdő bádogozók is könnyedén megtartják az eresz elengedhetetlen lejtését a betorkolló csonkok irányába.Jobb (CD) és bal oldali lezáró elemmel (CS), külső (KE) és belső szöglettel (KI), a hattyúnyak kialakításának lehetőségével, kiköpővel ( CB) vagy ciszternás rendszerben történő vízelvezetéssel  egyaránt rendelkezik ez az új és máris közkedvelt rendszer.


ereszcsatorna - acél eresz - vízelvezetés - csatorna felújítás - csatorna rendszer - webáruház


Az eresz rendszer elemei


Keress meg minket a Google+-on és a Facebook-on Kövessen minket a Facebookon is! VNV a Goggle+-on


Google+ By Andrea Czidor

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres...
Kedvencek
01.1. JB Ereszcsatorna, félkörszelvényű, 150-es méret, 3 méter / db, festett acélból
02.CPU Ereszcsatorna tartó kampó homlokdeszkához, 150- es méret
03.CJ Ereszcsatorna tartó kampó, 150- es méret
VÁSÁROLJON KEDVEZMÉNYES TETŐZSINDELYT!